Projecten

 

• AlleShow.nl »

nieuw: Entertainment website van Highlow Communications, o.a. het Songfestival...

 

• AlleSport.nl »

nieuw: Sport website van Highlow Communications, o.a. voetbal, honkbal, wielrennen...

 

• AjaxNU.nl »

nieuw: Unofficial Ajax website van Highlow Communications, met o.a. interviews, columns en veel foto`s...

 

 

 

 

Terug

 

Persbericht 2011: Vind de #rodestoel en ga als VIP naar Rode Kruis Live!


Rode Kruis Amsterdam is op zoek naar de #rodestoel. Wie de stoel vindt, maakt kans op een heuse VIP-stoel op het benefietgala Rode Kruis Live!! In het hart van zakelijk Amsterdam, de Zuidas, zijn vier stoelen geplaatst. Via @rodestoel worden hints en tips gegeven over de exacte locaties. Het Rode Kruis Amsterdam wil met deze sociale media-actie zakelijk Amsterdam in beweging krijgen voor het jaarlijkse benefietgala Live!!People of Amsterdam
Volgende week gaat de online fotowedstrijd ‘People of Amsterdam’ van start. Samen met de zoektocht naar de #rodestoel wordt hiermee het jaarlijkse benefietgala Rode Kruis Live! op maandag 31 oktober in de Endemol MediArena Studio’s gepromoot. Live! is een knipoog naar het leven in de stad en de belangrijkste inkomstenbron voor het Rode Kruis Amsterdam.

Sociale uitsluiting
Met de opbrengst van Live! Kan het Rode Kruis Amsterdammers helpen, die in sociale uitsluiting leven, zoals (eenzame) ouderen, chronisch zieken, mensen met een beperking en gezinnen die onder de armoedegrens leven. Eén op de elf mensen in Amsterdam is sterk eenzaam. Het Rode Kruis biedt sociale hulp in de vorm van een maatje en organiseert cursussen of speciale vakantieweken met als doel om mensen zelfredzamer te maken.

Nick&Simon en De Librije
Het benefietgala Rode Kruis Live! wordt gepresenteerd door Viggo Waas en Peter Heerschop. De gasten worden culinair verwend met een diner door sterrenchef Jonnie Boer van De Librije***. De Live band van Roger Happel, Laura Fygi, het Volendamse duo Nick&Simon, musicalster Nurlaila Karim en sopraan Annemarie Kremer zorgen voor de muzikale omlijsting.

Veiling
Het Rode Kruis Live! Benefietgala rekent op een hoge opbrengst, mede door de veiling van exclusieve Amsterdamse belevenissen en kunststukken door Arno Verkade van Christie’s.

Stoelen
Bedrijven steunen het Amsterdamse Rode Kruis door een tafel of een aantal stoelen te reserveren voor het benefietgala Live!. Het programma biedt de gasten een combinatie van netwerken, genieten en het iets terug doen voor eenzame Amsterdammers. Een stoel kost 750 euro en een tafel voor 10 personen 7.500 euro. Meer informatie vindt u op www.rodekruisbenefiet.nl.


Video
Roger Happel
Laura Fygi - The Best Is Yet To Come (OFFICIAL VIDEO)
Nick & Simon - Een Zomer Lang - officiele videoclip
Annemarie Kremer-Csardas/Fledermaus-Live Television
Nurlaila Karim - Earth Song


Links
#rodestoel
benefietgala Rode Kruis Live!!
de Zuidas
@rodestoel
Rode Kruis Amsterdam
Endemol MediArena Studio’s
Viggo Waas
Peter Heerschop
sterrenchef Jonnie Boer
De Librije***
Live band van Roger Happel
zangeres Laura Fygi
Nick&Simon
musicalster Nurlaila Karim
sopraan Annemarie Kremer
Christie’s
reserveren
www.rodekruisbenefiet.nl
communicatieamsterdam@redcross.nl
www.rodekruisbenefiet.nl
@rodestoel
http://www.highlow.nl/pers201114.html
Highlow Communications

Twitter
Rodestoel
Rode Kruis Live!


Noot voor de redactie (niet voor publicatie)

Voor meer informatie: Rode Kruis Amsterdam, Sia Driessen, 020 - 622 6211, communicatieamsterdam@redcross.nl, www.rodekruisbenefiet.nl - @rodestoel - Voor hires fotomateriaal en logo`s: http://www.highlow.nl/pers201114.html.

Dit persbericht wordt u toegezonden door Highlow Communications, 033 – 201 0046.


Downloads

hires logo: Rode Kruis Live!hires foto: #Rodestoelhires foto: #rodestoel Instructieshires logo: #rodestoelhires foto: Laura Fygihires foto: Nick&Simonhires foto: Jonnie Boer van De Librije***hires foto: Nurlaila Karimhires foto: Annemarie Kremerhires foto: Viggo Waas en Peter Heerschop (credit: Ruud Pos)

©1986-2011
Highlow Communications
Pastorielaan 128
3828EV Hoogland
T: 033 2010046
M: 06 55111975
E: contact • KvK 32149308
BTW NL184637739B02 tumblr visitor stats