Projecten

 

• AlleShow.nl »

nieuw: Entertainment website van Highlow Communications, o.a. het Songfestival...

 

• AlleSport.nl »

nieuw: Sport website van Highlow Communications, o.a. voetbal, honkbal, wielrennen...

 

• AjaxNU.nl »

nieuw: Unofficial Ajax website van Highlow Communications, met o.a. interviews, columns en veel foto`s...

 

 

 

 

Terug

 

Persuitnodiging 2011: Lunch & persconferentie met Sir Richard Branson (oprichter Virgin Galactic) en Viktor Vekselberg (president-directeur Skolkovo, de Russische Sillicon Valley)

Uitreiking ISTA Awards aan Virgin Galactic en Skolkovo


Op maandag 14 november komt Sir Richard Branson, oprichter van Virgin Galactic, naar Spacetrade Center Spherium (Houtweg 60) in Den Haag. Your Galaxy (aanbieder van ruimtereizen) en brancheorganisatie ISTA organiseren een lunch voor toekomstige Europese ruimtereizigers en genodigden. Aansluitend vindt een persconferentie plaats met o.a. Richard Branson, die eerder deze maand de eerste commerciële ruimtevaarthaven in Amerika opende.ISTA Award
Sir Richard Branson krijgt als oprichter van Virgin Galactic tijdens de lunch een ISTA Award uitgereikt voor zijn pionierende rol in de commerciële ruimtevaart. Het Russische Skolkovo (vergelijkbaar met het Amerikaanse NASA) ontvangt een ISTA Award voor innovatie in de privatisering van de institutionele ruimtevaart. President-directeur Viktor Vekselberg (o.v.b.), naast Branson één van de meest invloedrijke en rijkste mensen ter wereld, en directeur/kosmonaut Sergei Zhukov nemen de prijs persoonlijk in ontvangst.

Verzekering
Een van de grootste verzekeraars ter wereld presenteert tijdens de lunch samen met de brancheorganisatie voor de commerciële ruimtevaart ISTA een wereldprimeur in de reisbranche.

Programma
10.30 - 11.00 uur: inloop
11.00 - 13.30 uur: lunch met Award ceremonie en presentatie ruimtereisverzekeringen (toegang is dan niet meer mogelijk)
13.30 - 14.00 uur: persconferentie Richard Branson
* bij aankomst van Richard Branson om circa 11.30 uur is een kort fotomoment

Your Galaxy
Your Galaxy is de licentiehoudende ruimteagent van Virgin Galactic en verkoopt exclusief voor de Benelux ruimtereizen met de SpaceShipTwo, die vanaf volgend jaar gaan plaatsvinden.

International Space Transport Association
ISTA is de brancheorganisatie voor de ruimtevaart. ISTA zet zich in voor doelmatige regulering van de ruimte. Tevens inspireert, informeert en deelt ISTA kennis met het grote publiek over commerciële ruimtevaart. Deze industrie neemt in omvang toe, zowel in waarde, grootte als in concurrentie. De branche betekent veel voor de duurzame ontwikkeling van de mens. Denk daarbij onder andere aan energieopwekking en oplossingen voor gezondheidszorg. Samenwerking is voor zowel commerciële, als gouvernementele partijen en overheden van essentieel belang. ISTA brengt belangen samen om de duurzame ontwikkeling en de promotie van de ruimtevaartindustrie uit te bouwen om het leven op aarde en ver daarbuiten te verbeteren.

Aanmelden
Het is een besloten lunch, waarvoor beperkt toegang is tegen betaling van 500 euro exclusief BTW. Geaccrediteerde vertegenwoordigers van de media hebben gratis toegang mits vooraf aangemeld. Vertegenwoordigers van de media worden verzocht zich vóór 13 november 12 uur aan te melden. Dit kan slechts door het sturen van een email aan contact. In de mail dient u de naam/namen, functie(s) en het medium aan te geven, dit geldt voor iedere persoon die u opgeeft. U ontvangt een bevestigingsmail. Neem deze bevestigingsmail en een identificatie mee naar de lunch!


Interviews
Eén op één interviews met Richard Branson zijn vanwege diens beperkte aanwezigheid in Spherium helaas niet mogelijk. Voorafgaand aan de persconferentie heeft BNR Nieuwsradio live vanuit Spherium een kort interview met Branson.


Locatie
Spherium, Houtweg 60, 2514BN Den Haag


Links
Wikipedia: Richard Branson
Virgin Galactic Official website
Wikipedia: Virgin Galactic
Commerciële ruimtevaart - Not the Sky, Space is the New Limit
Wikipedia: Viktor Vekselberg
Sergei Zhukov
Skolkovo
ISTA
Spherium
Your Galaxy
Highlow Communications

Twitter
@ISTA_space
@spherium


Noot voor de redactie (niet voor publicatie)

Voor meer informatie: Jacques Happe, 06 – 55 111 975, contact email, www.istaspace.com - Your Galaxy - Voor hires fotomateriaal en logo`s: http://www.highlow.nl/pers201115.html.

Dit persbericht wordt u toegezonden door Highlow Communications, 033 – 201 0046.


Downloads

hires foto: Viktor Vekselberghires foto: Richard Bransonhires foto: Richard Bransonhires foto: Richard Bransonhires foto: Richard Bransonhires foto: Sergei Zhukov©1986-2011
Highlow Communications
Pastorielaan 128
3828EV Hoogland
T: 033 2010046
M: 06 55111975
E: contact • KvK 32149308
BTW NL184637739B02 tumblr visitor stats